MİHALIÇÇIKLILAR DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği (MİYAD) Başkanı Cemalettin Ürgüp ve dernek yöneticileri, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MİHALIÇÇIKLILAR DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET
19 Nisan 2019 Cuma 14:04

Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği (MİYAD) Başkanı Cemalettin Ürgüp ve dernek yöneticileri, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar tarafından makamında karşılanan Ürgüp ve MİYAD yöneticileri 31 Mart seçim sonuçlarının Eskişehir ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp, geçtiğimiz haftalarda güven tazeleyerek yeni yönetim kurulu üyelerinin göreve geldiğini hatırlatarak Eskişehir’de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olmak üzere Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri ile uyum içinde olduklarını ifade etti. Ürgüp, Adar Başkanlığındaki CHP İl Yönetimini seçim sonuçları için de tebrik etti.

-Mihalıççık, Eskişehir için önemli

CHP İl Başkanı Adar ise güven tazeleyerek göreve devam eden Ürgüp’e başarılar diledi. Mihalıççık’ın Eskişehir ekonomisi ve kültürel değeri için çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Adar, Büyükşehir Belediyesinin tarımsal ve kırsal desteklemelerinin neredeyse merkezinde Mihalıççık ilçesi bulunduğunu söyledi.

-Mihalıççıklıların sorunlarını takip ediyoruz

Adar, “Mihalıççık, Eskişehir’imiz için çok değerli bir ilçemizdir. Bugün, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in büyük önem verdiği kırsal ve tarımsal desteklemelerde de özel öneme ve yere sahiptir. Mihalıççıklıların sorun ve taleplerini yakından takip ederek çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya dün olduğu gibi bugün de hazırız” dedi. Ziyaretin sonunda Ürgüp, Adar’a Mihalıççık yöresinin şivelerini anlatan değerli bir kitap ile plaket takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.