MEYDAN ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ES TV’de gazeteciler Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, eski statla ilgili olarak, “Meydan için öncelikle stadın devredilmesi gerekiyor” dedi.

MEYDAN  ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
22 Ekim 2017 Pazar 14:16

Eski stattaki meydan düzenleme çalışmaları ne zaman başlayacağı ile ilgili olarak “Biz stadı yaparken diğer şehirlerde olduğu gibi şehir merkezindeki stadı TOKİ’ye vermedik. ‘Burası bir rant kapısı olmayacak’ dedik. Eskişehir’in bir meydana ihtiyacını olduğunu belirttik. Meydan için öncelikle stadın devredilmesi gerekiyor. Bir de TOKİ’ye yeni stadın imar planında yer almayan sonradan eklenen bazı şeyler nedeniyle 10 milyon liralık bir borç mevcut. Biz ‘bu parayı ödemede halledebilir miyiz’ diye bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.