METEOROLOJİDEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre bölge genelinde kuvvetli fırtına ve kuvvetli rüzgar bekleniyor!

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI
09 Ocak 2019 Çarşamba 16:29

Eskişehir Bölge Tahmin Ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Bölgemizin Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Perşembe ( 10.01.2019 ) günü ile Cuma öğle saatlerine kadar, Bursa ve Bilecik illerinde fırtına (60-80 Km/saat), Kütahya geneli ile Eskişehir'in güneybatı kesimlerinde ( Seyitgazi, Han ve Çifteler ) ise kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-70 Km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın oluşturabileceği hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.