MENEMEN’E BİLENİYORUZ

Cumartesi günü saat 19.00’da Menemenspor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Tırmanışını sürdürmek isteyen Kırmızı Şimşekler, Menemenspor karşısında da galibiyete kilitlendi.

MENEMEN’E BİLENİYORUZ
13 Şubat 2020 Perşembe 12:01

Sergilediği performans ile ligin ikinci yarısının en başarılı takımı olan Eskişehirspor bu başarısını sürdürmek istiyor. Ligdeki son beş karşılaşmasında sahadan yenilgi yüzü görmeyerek ayrılan Kırmızı Şimşekler, bu beş karşılaşmaya 3 galibiyet, 2 beraberlik sığdırdı. Ligin ikinci yarısı göz önüne alınarak oluşturulan puan tablosunda liderlik koltuğuna Adana Demirspor ile aynı puanla oturan Eskişehirspor’un cumartesi günü karşılaşacağı rakibi Menemenspor ise sezonun ikinci yarısının en kötü performans sergileyen takımı. Son karşılaşmasında Akhisar  ile 2-2 berabere kalan Menemenspor, diğer 3 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Eskişehirspor için hayati öneme sahip olan karşılaşmaya oldukça moralli hazırlanan futbolcular zorlu maçtan galibiyet alarak tırmanışı sürdürmeyi hedefliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.