MEHMET ŞİMŞEK'İN 'AYAZ'I BULUNDU

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek, zorla bir kişi tarafından götürüldüğünü belirttiği ve "Canım yanıyor" ifadesiyle paylaşımda bulunduğu köpeği Ayaz'ına kavuştu

MEHMET ŞİMŞEK'İN 'AYAZ'I BULUNDU
27 Mayıs 2019 Pazartesi 10:32

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek, zorla bir kişi tarafından götürüldüğünü belirttiği ve "Canım yanıyor" ifadesiyle paylaşımda bulunduğu köpeği Ayaz'ına kavuştu. Şimşek'in, önceki gün iş yerinden zorla bir kişi tarafından götürülen ve daha sonra serbest bırakıldığı anlaşılan köpeği Ayaz duyarlı bir vatandaş tarafından bulundu.  Bu mutlu haberi yine sosyal medya Twitter hesabından paylaşan Şimşek, "Hepinize çok teşekkür ederim. Sayenizde adım adım iz sürerek Ayaz‘ı bulduk. Son darbeyi indiren Hüseyin Özbilek abimizden de Allah razı olsun. İnsanların beslediği hayvanları çalmayın, almayın, onlara eziyet etmeyin. Aynı muameleyi gördüğünüzde de ağlamayın. İyi ki varsınız" ifadesini kullandı.

 


Etiketler; #MEHMET ŞİMŞEK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.