MALUM YOLDA YİNE KAZA: NEYSE Kİ CAN KAYBI YOK

Eskişehir ile Alpu ilçesini birbirine bağlayan ve onlarca kişinin trafik kazalarından dolayı hayatını kaybettiği tek şeritli kara yolunda meydana gelen trafik kazasında takla atan bir araç ağır hasar gördü.

MALUM YOLDA YİNE KAZA: NEYSE Kİ CAN KAYBI YOK
03 Eylül 2020 Perşembe 14:22

Edinilen bilgilere göre kaza, Eskişehir ile Alpu’yu bağlayan tek şeritli kara yolunda öğle saatlerinde meydana geldi. Sevinç Mahallesi ile Yassıhöyük Mahalleleri arasında seyir halinde ilerleyen iki araç kontrolden çıkarak çarpıştı. Kazada takla atan araçta ağır, diğerinde ise hafif hasar oluştu. Kazanın ardından trafik akışı yaklaşık yarım saat aksadı. Olay yerine gelen çekici ile yolu kapayan araç çekilirken, trafik bir süreliğine polis ve jandarma ekipleri kontrolünde aktı.
Öte yandan kazada yaralanan olmazken, kazayı görenler yolda sürekli kazaların olduğunu belirterek yetkililerin önlem almaları gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.