MAHMUDİYE'DE KARLA MÜCADELE

Mahmudiye Belediyesi ekipleri, etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ilçe merkezinde sorumluluğunda bulunan cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

MAHMUDİYE'DE KARLA MÜCADELE
16 Ocak 2019 Çarşamba 13:49

Belediye ekipleri, ilçede cadde ve sokaklarda kar temizlemesi çalışmasına aralıksız devam ediyor. Gece gündüz soğuk havaya aldırmadan gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde kar ile oluşan buzlanma, ekiplerin kapsamlı çalışması sayesinde önlendi. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirtti. Başkan Gündoğan, "Ülke genelinde olumsuz hava koşulları yaşanıyor. Bu koşullar ilçemizi de kapsıyor. Ekiplerimiz, özellikle okullar, camiler, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri ile ilçede etkili olan kar yağışından oluşabilecek olumsuzluklara karşı 7/24 esasına göre çalışmalarına devam ediyor. Meydana gelebilecek buzlanmalara karşı da ana caddelerde ve ara sokaklarda tuzlama yapılmaktadır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.