LÖSEV Eskişehir görkemli bir törenle açıldı

LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) Eskişehir şubesi görkemli bir törenle açıldı.

LÖSEV Eskişehir  görkemli bir törenle açıldı
13 Ekim 2018 Cumartesi 16:12

LÖSEV Eskişehir Şubesi; Es-Es Bandosu ve Vosbağa Eskişehir’in de renk kattığı kortej eşliğinde Adalar Migros önünden LÖSEV Binası’na kadar yürüyüş düzenlendi. LÖSEV Binası önünde yapılan pasta kesim töreni ile şube açılışı gerçekleşti.  

Açılışta konuşma yapan LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı, Kan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Üstün Ezel, “Bugün çok mutlu olduk, çok duygulandık, gururlandık. Eskişehir bizi bağrına bastı. Çocuklarımız ve gönüllülerimiz LÖSEV’i kurduktan sonra tedavi başarımızda, tedavi metodlarımızda ilaçlarımızda çok büyük değişiklikler olmadı. Ama biz çocuğa değer verdik, umut verdik. Zengin fakir ayırmadık, doğulu batılı ayırmadık hiçbir şekilde en ufak bir tedaviyi en ufak bir tıbbi gereği esirgemedik. Bulunmayan ilaç diye bir şey olmadı. Bugün gururla söyleyebilirim ki LÖSEV’in hastanesinde % 92 başarıya ulaştık. Kurulduğumuz yılda %20 olan tedavi başarısını % 92’ye çıkardık.” dedi.

Çocukların en kıtmetli hazinelerimiz olduğunu şu sözlerle belirtti: “Bizim en büyük ilkemiz, en büyük söylemimiz ‘bir çocuğun hayatından daha değerli bir şey olamaz’. Ne evler yapsınlar, ne saraylar yapsınlar bir çocuğun hayatından daha değerli bir şey olamaz. Gelin bütün enerjimizi, bütün vaktimizi ve uğraşımızı çocuklarımıza harcayalım. Bırakın onları kötülemeyi, incitmeyi onları en yüksek yerlere yükseltelim. Bu çocuklar bizim her şeyimiz ve onlar inadına yaşayacaklar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.