KUZEY GÜNEY ÇEVRE YOLU DERHAL YAPILMALI

Eskişehir’de halk otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişinin yaşamını yitirmesi sonrası Kuzey Güney Çevre Yolu Projesi gündeme geldi.

KUZEY GÜNEY ÇEVRE YOLU DERHAL YAPILMALI
06 Şubat 2019 Çarşamba 15:11

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Kuzey Güney Çevre Yolu Projesini gündeme getirdiler.  Eskişehir’de halk otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişinin yaşamını yitirdiğini de hatırlatan Çakırözer ve Süllü, yaşanan kazanın Eskişehirlileri derinden üzdüğünü belirterek, Eskişehir’in ihtiyacı olan yeni bir Çevre yolunun derhal şehri kazandırılmasını istediler. Çakırözer ve Süllü, “Artık bu tür kazaların yaşanmaması için yıllardır sözü verilen ama bir türlü yatırım projesi bile başlatılmayan Kuzey Güney Çevre Yolu Projesi artık başlatılmalı ve siyasi mücadele konusu yapılmadan Eskişehirlilerin hizmetine sunulmalıdır” çağrısında bulundular. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nail - 5 yıl önce
peki imar planında olan balsu caddesinden başlayp şehirhastanesi önünden geçip kanlıpınara kadar giden yol neden yapılmıyor