KURT: SANAYİ İLE KENT BÜTÜNLEŞTİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ağırladı.  Başkan Küpeli, Odunpazarı Belediyesi ile sosyal projeler yapmaya hazır olduklarını belirtti.

KURT: SANAYİ İLE KENT BÜTÜNLEŞTİ
13 Kasım 2019 Çarşamba 09:37

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi(EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ağırladı. Ziyarette Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç ve Bölge Müdürü Erhan Tatar yer aldı. Başkan Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getiren Küpeli, organize sanayi bölgesi olarak yerel yönetimlerle her zaman diyalog içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Küpeli, Odunpazarı Belediyesi ile de sosyal projeler yapmaya hazır olduklarını belirtti. Devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Küpeli, “Şehirle bütünleşmek adına projelerimizde söz konusu. Bunlardan bir tanesi Yaşam Merkezi projesi. Bu proje tamamlandığında şehir yeni bir sosyal donatı alanına kavuşmuş olacak” dedi.

OSB şehrin bir parçası oldu

Başkan Kurt ise sanayi-kent bütünleşmesine dikkat çekerek, “Sizlerle birlikte sanayi- kent bütünleşmesinde önemli adımlar atıldı. Şehirden kopuk olan sanayici ve organize sanayi bölgesini şehrin ve insanların bir parçası haline getirdiniz. Bunu memnuniyet ile izliyoruz  ve devamlılığını diliyoruz. Hayata geçireceğiz projeler de bunun bir kanıtı. Özellikle Yaşam Merkezi tamamlandığında artık insanlar buraya gelip güzel vakit geçirecekler. Belediye olarak da iş birliği yapmaya hazırız” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.