KURT: BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ...

Demokratik kitle örgütleri, meslek odaları ve sendikaların Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KURT: BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ...
20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:49

Demokratik kitle örgütleri, meslek odaları ve sendikaların Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Kurt, Odunpazarı’nı katılımcı bir anlayışı ile yönetmeye devam edeceklerinin altını çizdi.  Başkan Kurt, son olarak Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. 31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimlerde büyük bir başarı göstererek yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Başkan Kurt’u tebrik eden Yüceer, Başkan Kurt’a yeni dönemde başarılar diledi.  Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’ni katılımcı, şeffaf, sosyal demokrat ve halkçı bir anlayışla yönettiklerini kaydetti. Yeni dönemde bu anlayışın devam edeceğini belirten Başkan Kurt, “Odunpazarı’nı Eskişehir’de bulunan demokratik kitle örgütleri, meslek odaları ve sendikalarla birlikte yöneteceğiz. Bundan sonraki hedefimiz paydaşlarımızın sayısını artırmak” dedi.  


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.