KURT: ANLAMIŞ DEĞİLİM

Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısı ikinci oturumunda konuşan Başkan Kazım Kurt düzenledikleri Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne Eskişehir Valisi  ve Odunpazarı Kaymakamının katılmamasına isyan etti.

KURT: ANLAMIŞ DEĞİLİM
14 Haziran 2019 Cuma 18:32

Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısı ikinci oturumunda konuşan Başkan Kazım Kurt, düzenledikleri Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne Eskişehir Valisi  ve Odunpazarı Kaymakamının katılmamasına isyan etti.

Kurt bu yıl Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nin 5’incisini düzenleyeceklerini ifade ederek, “Türkiye’yi uluslararası alanda duyuran ciddi festivaller yaptık.  Hiçbirine ne AKP’li meclis üyesi katıldı.  Ne de yüksek bürokrasi saydığımız Eskişehir’deki yöneticilerimiz katıldı. Pazartesi Uluslararası Ahşap Heykel Festivalimiz başlıyor. Buyurun bekliyoruz. Birkaç adım da siz adın. Eskişehir Valisi uluslararası festivale niçin gelmemektedir. Odunpazarı Kaymakamı niçin ısrarla bizi yok sayar anlamış, değilim.  2015 yılında yapmış olduğumuz festivalin açılış konuşmasını Sayın Güngör Azim Tuna yaptı. Devlet yöneticiliği budur. Bu ilçede Uluslararası festival yapılıyorsa bunun açılışını ya kaymakam ya da vali yapar” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soner TURAN - 5 yıl önce
CUMHURBAŞKANI ELİYELE ÖTEKİLEŞTİRME VE BÖLÜCÜLÜK DEVAM EDİYOR, CUMHURBAŞKANI BİR ZAMAN BİRİLERİNE "MEN DAKKA DUKKA" DİYORDU, ANLAMI:"EDEN BULUR" BİZCEDE EDEN BULACAK, KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER.