KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı için çok kısa süre kaldı fakat vatandaşlar hala tatil planlarını tam olarak belirlemedi. Bayram adım adım yaklaşırken vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağını merakla araştırıyor. Kurban bayramında vatandaşların bir kısmı memleketlerine gidip aile ziyaretleri gerçekleştirecek, bir kısmı ise tatil olarak değerlendirecek. Hükümetten konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Bayram tatilinin uzamasına olumlu bakmıyorum” dedi…

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?
06 Ağustos 2019 Salı 10:34

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olma ihtimali ypaılan açıklamalarla beraber mucizelere kaldı. Kurban Bayramının yaz aylarına denk gelmesi ile tatil planlarını şekillendirmek isteyen vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Bakan Berat Albayrak, bu sene Kurban bayramında 9 gün tatil olmayacağını açıklamıştı. Ardından yetkili başka bir ağızdan daha açıklama geldi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Kurban Bayramı, tam yüksek sezonun ortasına denk geldi. (Bayram tatili) 9 gün olması, 5 gün olması bir şey ifade etmiyor, değişmiyor. Zaten yerlerin çoğu da dolu. Kabinenin vereceği bir karar, benim şahsen Bakanlık olarak karar verebileceğim bir konu değil ama ihtiyaç da kaldığını sanmıyorum” demişti.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arefe Günü 10 Ağustos 2019 Cumartesi

Kurban Bayramı 1. Gün 11 Ağustos 2019 Pazar

Kurban Bayramı 2. Gün 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Kurban Bayramı 3. Gün 13 Ağustos 2019 Salı

Kurban Bayramı 4. Gün 14 Ağustos 2019 Çarşamba

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.