KURBAN BAĞIŞINIZI BURS DESTEĞİ OLARAK VEREBİLİRSİNİZ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen her yıl olduğu gibi bu yılda kardelenler için kurban bağışlarını beklediklerini ifade etti.

KURBAN BAĞIŞINIZI BURS DESTEĞİ OLARAK VEREBİLİRSİNİZ
29 Temmuz 2019 Pazartesi 14:54

Onursal Başkanları Türkan Saylan’ın açtığı yolda kente gelen gençlere maddi destek sağladıklarını belirten Akmen,  “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, “eğitimin” ülkemizin geleceğini ilgilendiren en önemli konulardan biri  olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda, çağdaş insan yoluyla çağdaş topluma ulaşma hedefi doğrultusunda maddi zorluk içindeki kız çocuklarına ve gençlerimize burs desteği veriyoruz. Derneğimizin Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın açtığı yolda, ülkemizin her yerinden üniversite eğitimi için kentimize gelen gençlerimize maddi destek sağlıyoruz.   Diğer yandan, maddi zorluk içindeki ortaöğretimdeki kız öğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Kırsal kesimde yaşayan eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan kardelen kızlarımızın okumaları, meslek sahibi olmaları için çaba harcıyoruz” dedi. 

Kurban bağışlarını beklediklerini ifade eden Akmen, “Bahsettiğimiz etkinliklerimizi, bireysel bağışçıların maddi destekleriyle sürdürüyoruz. Bugüne dek hep yanımızda olan bağışçılarımızın bize ulaştırdığı katkıları büyük bir sorumluluk duygusuyla ve en doğru şekilde değerlendirerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir duyuru yapmak istiyoruz. Kurban bağışını eğitim bağışı olarak yapmak isteyenlerin 234 33 20 nolu telefondan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesine ulaşmalarını diliyoruz.
Kurban bağışınızı, kardelen kızlarımıza eğitim bağışı yaparak onlara burs desteği sağlayabilirsiniz” diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.