KORONAYA KARŞI MOBİL EKİPLER ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA

'Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı' kapsamında Covid-19 virüsüne karşı çeşitli önlemler alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tramvaylarda, otobüslerde ve duraklarda gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra sorumluluğunda bulunan parklarda ve caddelerde kent mobilyalarını da dezenfekte ediyor.

KORONAYA KARŞI MOBİL EKİPLER  ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA
20 Mart 2020 Cuma 14:07

Korona virüsün her geçen gün daha fazla yayılması nedeniyle önlemlerini arttıran Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma için kurduğu mobil ekipleri, caddeler, bulvarlar ve tematik parklarda da aktif hale getirdi. Belirli bir plan çerçevesinde çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Ülkemizde virüsün saptanmasının ardından eylem planımızı uygulamaya koyarak, bu konudaki önlemlerimizi arttırdık. Rutin olarak yapılan temizliğin yanı sıra dezenfeksiyon çalışmalarını da sorumluluğumuzda bulunan caddelerde, bulvarlarda, Sazova ve Kentpark başta olmak üzere tüm parklarımızda bulunan kent mobilyalarında sürdürüyoruz" diyerek vatandaşları da salgın hastalıkların yayılmaması için kişisel sorumluluklarını yerine getirmeleri ve zorunda olmadıkça evden çıkmamaları konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.