KORONA DURMAK BİLMİYOR

Dünyayı ve ülkeyi etkisi altına alan korona virüs ile durmak bilmiyor. Ülkede koronadan hayatlarını kaybeden sayısı 9’a çıkarken, hasta sayısı ise 311 artarak 670’e çıktı.

KORONA DURMAK BİLMİYOR
21 Mart 2020 Cumartesi 00:50

  • Cumhur Başkanı recep tayip Erdoğan sesli Bir mesaj yayınlayarak,  hijyen kurallarına uyma ve sosyal mesafe koymanın öneminin altına çizerken ‘zorunlu olmadıkça kesinlikle evden çıkılmamasını’ istedi.
  • Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüsünün yol açtığı Covid-19 hastalığı nedeniyle bakanlık, devlet ve vakıf üniversitesi hastanelerinin yanısıra tüm özel sağlık kuruluşlarınca kabul ve tedavi yapılmasının zorunlu olduğunu açıkladı.
  • İtalya’da yeni tip corona virüsünün yol açtığı Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı artıyor. Son 24 saatte 627 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 4 bin 32’ye çıktı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.