KIZILAY'DAN EESOB'A ZİYARET

Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'i makamında ziyaret etti.

KIZILAY'DAN EESOB'A ZİYARET
03 Mayıs 2019 Cuma 17:56

Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve aynı zamanda Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel ,yönetim kurulu üyeleri Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı, Mehmet Çiçek, Tornacılar Oto Tamircileri Odası Başkanı Adnan Karamanlı, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Fethi Özkara, Minibüscüler Odası Başkanı İlhan Ay, İnönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tuncer ve İbrahim İzmir yer aldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız Ekrem Birsen,’’Türk Kızılayı'nın geçmişten günümüze kadar seçkin ve kutsal bir yardım kuruluşu olduğunu,her zaman her koşulda insanlığa hizmet etmesinden dolayı ,böyle genç, dinamik ,vizyonu yüksek başkanların olması bizim için memnuniyet verici olup esnaf ve sanatkarlar odalar birliği olarak her türlü destek ve hizmetlere daima hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi. Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy ise; kurumlar arası iletişimin önemli olduğunu vurgulayarak esnaf ile yürütülecek projeler hakkında her zaman fikir alışverişinde bulunacaklarını Türk Kızılayı'nı daima ileri seviyeye getireceklerini belirtti. 

Nezaket ziyaretinden dolayı Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Ekrem Birsen Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy ve yönetim kurulu üyelerine memnuniyetini belirterek teşekkür etti ve hediye taktim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.