Kış Aylarında İş Yerinde Soğuktan Korunma!

İyi tasarlanmış, sizi kış soğuklarından koruyan bir iş elbisesi, araştırma ve endüstri anlayışlarına göre iş markalaşması, müşteri hizmetleri ve şirket kültürü için güçlü bir iş aracıdır.

Kış Aylarında İş Yerinde Soğuktan Korunma!
13 Ocak 2020 Pazartesi 10:53

İyi tasarlanmış, sizi kış soğuklarından koruyan bir iş elbisesi, araştırma ve endüstri anlayışlarına göre iş markalaşması, müşteri hizmetleri ve şirket kültürü için güçlü bir iş aracıdır. Çalışanlar genellikle çoğu işletme için ilk temas noktası olduğundan, bir üniformanın markanın değerlerini ve kültürünü iletmesi önemlidir. Bu iş kıyafetleri sizi yansıtırken aynı zamanda çalışanlarınızı soğuk hava şartlarından korumalı ve konfor sağlamalıdır.

Bir şirketin veya kurumun genel imajını tamamlayan iş kıyafetleri olağanüstü bir iletişim aracıdır. Kıyafetler toplumsal, sosyal, ekonomik bir etkiye de sahiptir. İyi donanımlı bir iş kıyafeti seçmek, genel vücut sıcaklığınızda büyük bir fark yaratabilir. Bu koşullarda mükemmel performans gösteren birçok modern malzeme vardır ve Giviu en son teknolojiyle kumaşlarını üretir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli renkler ve stiller bulunuyor. Aynı zamanda mont, yelek yada ceket seçiminize uygun eşofmanlar, gömlekler ve diğer kıyafetleri de sunuyoruz. Şirketinizin renklerine veya tam bir üniformaya uyacak şekilde özellikle bir cekete ihtiyacınız varsa, iletişime geçin ve mevcut seçenekler aracılığıyla sizinle anlaşalım. Özel kış koleksiyonumuz her renk ve beden seçeneğiyle zengin ürünler sunuyor. İş kıyafetleri aynı zamanda hem karşı tarafa gösterilen özeni hem de kuruma karşı verilmiş olan saygıyı belirtmektedir. Sizleri ilk karşılayan kişinin üzerindeki her tasarım bir Giviu imzası taşısın. Müşterilerin ilk görünüme verdiği önemle şirketinizi büyütün. Kaliteli ve önemli bir firma olma yolunda kış şartlarında çalışanlarınızı zor durumda bırakmayacak ürünler tasarlıyoruz. Polar mont, Softshell Mont yada size özel yapacağımız mont seçenekleri ile hem rahat hareket, hem ısı kaybı engelleme hem de su tutmazlık özellikleriyle ürünlerimiz her zaman sizinle.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.