Kırsal mahallelerde su sevinci

Büyükşehir Belediyesi, Alpu İlçesi’ne bağlı Çerkez Çukurhisar ve Odunpazarı İlçesi’ne bağlı Karaçay mahallelerinde su sorununa kalıcı çözüm bularak mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Kırsal mahallelerde su sevinci
31 Temmuz 2018 Salı 12:06

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçeler ve mahallelerinde su sıkıntılarına yönelik yaptığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Çerkez Çukurhisar Mahallesi ve Karaçay Mahallesinde gerçekleştirdiği sondaj çalışmaları ile mahalleleri suya kavuşturdu.

 Çerkez Çukurhisar Mahalle Muhtarı Abdulkadir Uğur ve Karaçay Mahalle Muhtarı Metin Erol, Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıkları müracaatlar sonucunda anında çözüm bulduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ESKİ Genel Müdürlüğü ve tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.