KIRKA'DA YARIN HİZMETE GİRİYOR

Kırka 'da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezleri, Kapalı Pazar Yeri açılışı ile  Eti Maden Anadolu Meslek Lisesi ve Kampüsü temel atma töreni yapılacak.

KIRKA'DA YARIN HİZMETE GİRİYOR
16 Mart 2019 Cumartesi 15:31

Kırka 'da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezleri, Kapalı Pazar Yeri açılışı ile  Eti Maden Anadolu Meslek Lisesi ve Kampüsü ( 100 Kişilik Öğrenci Yurdu, Çok Amaçlı Atölye Binası, Kapalı Spor Salonu) temel atma töreni 17 Mart Pazar saat 11.00'de Kırka merkezinde gerçekleşecek. 17 Mart Pazar Günü  saat 11.00'da Kırka'da SKM açılışları ve Temel atma törenleri gerçekleştireceklerini belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın hemşehrilerini programa davet ederek " Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız  Mithat Cansız,  Milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  Burhan Sakallı’nın katılımları ile Kırka’da  Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezleri ve Kırka Kapalı Pazar Yeri açılışının yanı sıra; Kırka Eti Maden Anadolu Meslek Lisesi ve Kampüsünün ( Öğrenci Yurdu, Atölye Binası ve Spor Salonu) temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı açılış ve temel atma törenimize bekliyoruz" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.