KIRIM'DA YAŞANANLARI KILIÇDAROĞLU'NA AKTARDILAR

Eskişehir Kırım Derneği, Kırım Gelişim Vakfı ve EKHAD yöneticilerinden oluşan heyet , Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt ve Milletvekili Sayın Utku Çakırözer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ü makamlarında ziyaret etti. 

KIRIM'DA  YAŞANANLARI KILIÇDAROĞLU'NA AKTARDILAR
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:00

2014 yılından bugüne Rusya Federasyonu’nun işgali altında bulunan Kırım’ın son durumu ile orada yaşayan Kırım Tatarları için alınması gereken tedbirler hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştiren heyet, TBMM’de daha aktif politikalar üretilmesi için taleplerini ilettiler. Ziyaret hakkında açıklama yapan Eskişehir Kırım Derneği başkanı Evren Olcay, “Sayın Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimiz bizleri kabul ettiler. Bizde özellikle son dönemdeki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi kararı hakkında duyduğumuz endişeleri dile getirdik, bununla birliktede TBMM çatısı altında Kırım için daha aktif politikalar üretilmesi talebinde bulunduk. Gerek Başkanımız Kazım Kurt gerekse milletvekilimiz Utku Çakırözer gereken desteği ve ilgiyi daima gösteriyorlar. Bu görüşmeye verdikleri katkılar içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz Eskişehir Kırım Derneği, Kırım Gelişim Vakfı ve EKHAD, 3 teşkilat olarak ortak hareket etmeye ve Kırım’daki soydaşlarımız için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.