KİRAZ FESTİVALİNİN TARİHİ AÇIKLANDI

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum  bu yıl 41'incisi düzenlenecek olan geleneksel "Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali" (Kalburcular Günü) etkinliklerinin 7 Temmuz 2019 Pazar günü, Mihalıççık Kalburcu mesire yerinde yapılacağını açıkladı.

KİRAZ FESTİVALİNİN TARİHİ AÇIKLANDI
08 Haziran 2019 Cumartesi 13:00

Festival programının içeriği ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum  "Kiraz festivali ile ilgili,  göreve gelir gelmez yapmış olduğumuz  çalışmalar sonunda tarih, içerik, tanıtım, davet ve program ayrıntıları ile ilgili Kaymakamlık, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, Sivil toplum Kuruluşları, vatandaşlarımızla  istişare yapıyoruz. Vatandaşlarımızın, sevdikleriyle doyasıya ve gönüllerince bir Festival geçirmeleri ve Mihalıççık Kirazının tanıtılması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. . Program detaylarını en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. Festivalimizde başta festival alanı Kalburcu mesire yerinin konuklarımızın rahat edeceği bir şekilde düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Festivalde sevilen ulusal ve yerel sanatçılarımız bizlerle olacak, En güzel kiraz yarışması ve değişik yarışmalar yapılacaktır. Yarışmada dereceye girecek kiraz yetiştiricilerimize çeşitli ödüller verilecektir" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.