Kimlerin yerinde olmak istemem!

SONER UÇAK YAZDI...

Kimlerin yerinde olmak istemem!
13 Temmuz 2018 Cuma 14:25

Kesinlikle ama kesinlikle Ekrem Birsen’in yerinde olmak istemem. “Öyle demiştim, böyle dememiştim, aslında şunu söylemiştim” demek çok da kolay bir iş olmazsa gerek.

Sinan Özeçoğlu yerinde kesinlikle olmak istemem, “Eskişehirspor’un borcu vardı bıraktı. Eskişehir Basket’i sponsor bulamadığı için liglerden çekiyor. Beklentiler bu kadar yüksekken, bu kadar alçaktan uçmak her babayiğidin harcı değil.

Halil Ünal’ın bırakın yerinde olmayı, yanından bile geçmem, “battı, öldü, bitti” denilen bir kulüpte umudu yine tavan yaptır ve yarattığın umudun ardından amansız bir maratonu koş. Almayayım. O kadar çalışmak beni fazlasıyla yorar.

Emine Nur Günay mı? Sağolun efendim. Ekonomi bu kadar can yakıcı bir hal almışken, tutup da ekonominin gidişatı açısından iyi ve güzel şeyler söylemek benim yapabileceğim bir iş değil. Ne ekonomik bilgim Emine Nur Günay’ın yerine geçmeme yeter. Ne de heybemde o kadar umut kaldı.

 Rabia Akman mı? Yerine geçmek istesem bile geçemeyeceğim tek kişi. Bir başka boyutta yaşıyor. Bir başka dünyanın ferdi adeta. Yerel seçimlerde CHP kazanacaksa Akman gibiler sayesinde kazanacak. Kaybederse tüm CHP’lilerin suçu olur. Akman’ın bu işte hiçbir suçu olmayacak.

Kadir Bıyık; Tek başına MHP’yi alıp getirdiği noktayı görünce emeğe bir ahde vefasızlık yapılmış izlenimi yaratmıyor mu sizde de? Ben bu kadar vefasızlığı kaldıramam işin aslı. Kadir Bıyık yerinde de olmak isteyeceğimi hiç zannetmiyorum.

                                                  

               

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.