Kılıçdaroğlu "Hocam Eskişehir size emanet"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği tarafından Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Eskişehir Aydınlanma Buluşmasına katıldı.

Kılıçdaroğlu "Hocam Eskişehir size emanet"
06 Ekim 2018 Cumartesi 14:36

Burada yaptığı konuşmada "Şehre verdiği katkılarla Eskişehir'i bir dünya markası haline getiren Yılmaz Büyükerşen'e sonsuz teşekkür ediyorum" diyen Kılıçdaroğlu sözlerine "Hocam Eskişehir size emanet" diyerek devam etti. 

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Eskişehir'e her geldiğimde emin olun Eskişehir'in sokakları parklarını gezerken büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bursa ile Ankara arasında Eskişehir bir vaha gibi. İnsanlar sokaklarda caddelerde rahat birşekilde geziyorlar. Eskişehir'i dünya markası haline geiren hocamız aramızda kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Eskişehir'e büyük hizmetleri var Yılmaz Hocam'ın o nedenle diyoruz ki "hocam Eskişehir size emanet." Bu arada Tepebaşı ve Odunpazraı belediyelerini anmak istiyorum. Eskişehir bir vaha gibi duruyor. Adı Eskişehir ama yep yeni güzel bir kent. Eskişehir'i bir kültür kenti haline gelmesine büyük katkı veren başta Yılmaz Hocam olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum"

AYRINTILAR GELİYOR....


Etiketler; #KILIÇDAROĞLU
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer Kılınç - 5 yıl önce
Derler ya, 'DOĞRU SÖZE DAYI NE DESİN'. O KADAR.