KESİKBAŞ: ESKİŞEHİR'DE İHRACAT SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, ‘Birlikte biz Kazanacağız’ ekibi olarak ihracat seferberliği başlattıklarını duyurdu. Kesikbaş, “İlk günden bu yana Eskişehir Sanayisini İhracat ile büyüteceğiz diyoruz. Herhangi bir kurumun katkısı olmadan, tamamen biz sanayicilerin bireysel katkılarıyla adımlar atmaya devam ediyoruz.” dedi.

KESİKBAŞ: ESKİŞEHİR'DE İHRACAT SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ
28 Aralık 2017 Perşembe 12:00

‘Birlikte Biz Kazanacağız’ ekibinde bulunan işadamlarıyla birlikte ilk olarak Rusya’da çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Kesikbaş, “28 Şubat - 3 mart 2018 tarihleri arasında Rusya'dayız. Son dönemlerde pozitif yönde gelişen Türkiye - Rusya ilişkilerini göz önünde bulundurarak; Eskişehir'imizin ihracatını arttırmak, yeni iş imkanları yaratmak amacıyla, TÜRK-RUS İşadamları Birliği ile Moskova’da karşılıklı iş görüşmeleri, bire bir masa toplantıları ayarladık. Tüm organizasyonu yine Eskişehirli bir seyahat acentesi ile düzenliyoruz. Bu organizasyonda her hangi bir kar amacı güdülmemiştir. Nisan ayı içerisinde de Bulgaristan, Makedonya ve Kosovalı işadamları ile toplantılar planladık. Üç hafta önce, Litvanyalı İşadamları ile Eskişehir'de yapmış olduğumuz toplantı sonuçlarını vermeye başladı.”

HEDEF 12 AYDA 12 ÜLKE

Yeni işbirlikleri ve somut anlaşmaların imzalandığını belirten Kesikbaş şöyle devam etti:” Hedefimiz her ay bir ülkeyi önceden hazırlanmış iş görüşmeleri dahilinde ziyaret etmek. 12 ayda 12 ülke hedefi ile birlikte, en büyük hayalimiz ihracat ile büyüyen sanayi, kalkınan Eskişehir, büyüyen Türkiye.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.