KENT MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tramvay Uzatma Hattı Projesi kapsamında Gazi Yakup Satar Caddesinde tramvay yan yollarında ve Ali Rıza Efendi Caddesinde asfalt kaplama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

KENT MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
01 Temmuz 2019 Pazartesi 11:52

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri,Tramvay Uzatma Hattı Projesi’nde Gazi Yakup Satar Caddesi istikametinde olan alanda yan yollarınsıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.  Ekipler, Ali Rıza Efendi Caddesi, Maide Bolel Huzurevi ile Şehit Serkan Özaydın Caddesi arasında tretuvar imalatı biten kısımda da asfalt serimi işlemi gerçekleştirirken kent merkezi ve kırsal mahallelerde birçok farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor. 

Adalar mevkiindeonarım çalışmaları devam ediyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Porsuk Çayı kenarında bulunan yürüyüş yollarındaki ağaç köklerinin deforme ettiği asfaltı ağaçlara zarar vermeden onarmaya devam ediyor. Ekipler, ağaç altlarına yeşil alan, oturma alanları, engelli rampaları ve korkuluk yapım çalışmaları da gerçekleştiriyor.


        


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.