KENT MERKEZİ VE KIRSALDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mihalgazi ilçesi Bozaniç Mahallesi ile Sarıcakaya ilçesi Mayıslar Mahallesi arasında alt yapı zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiren ekipler, kent merkezinde de ağaç köklerinin büyümesi nedeniyle zarar gören kaldırımlarda onarım çalışması gerçekleştiriyor.

KENT MERKEZİ VE KIRSALDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
16 Haziran 2020 Salı 13:42

Havaların ısınması ve normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerde kış mevsiminde zarar gören yollar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler Mihalgazi İlçesi Bozaniç Mahallesi ile Sarıcakaya İlçesi Mayıslar arasında altyapı zemin iyileştirme ve bakım onarım çalışmalarına başladı. Toplam 8 kilometre uzunluğunda bulunan mahalle yolunda gerçekleştirilen çalışmalar ile yol sürücüler kullanılabilir hale getiriliyor. Altyapı zemin iyileştirme çalışması tamamlandıktan sonra üst yapıya yönelik bozulan kısımların asfalt kaplamasının planlama çerçevesinde yapılacağını belirten yetkililer, çalışma yapılan yol güzergâhında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilere uymalarını istediler.

Kent merkezinde Alaaddin Parkı çevresinde ağaç köklerinin zarar verdiği kaldırımlarda bakım çalışmalarına başladıklarını ifade eden yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından kaldırımlarda bölgesel olarak sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.