KENT KONSEYİ'NDEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET

20. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası güven tazeleyen Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve yeni dönem Yürütme Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

KENT KONSEYİ'NDEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET
21 Kasım 2019 Perşembe 12:13

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükerşen, kent konseyinin şehirde önemli bir güç olduğunu ifade ederek “ Türm Türkiye'de örnek alınan bir kent konseyi olarak, bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınıza yenilerini ekleyerek ilerleyeceğinize inancım tam. Benim nazarımda sizler gerçekten şehrini düşünen, bu şehir için daima en iyiyi, en güzeli isteyen ve bu şehir için yanlış olan ne varsa acımasızca eleştirenlersiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.
Samimi sohbeti ve misafirperliği için Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Akçasoy ise “Kent Konseyimizin ve gönüllülerimizin her daim yanında olarak önünü açan, çalışmalarımıza destek veren, şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza dokunan, Eskişehirimize kazandırdıklarıyla şehrimizin ve Türkiye’nin gururu sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen’e gönülden şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.