KENDİNİZİ YALNIZ HİSSETMEYİN

Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık İlçemizde yaşayan yaşlılarla  Sakaryabaşı’nda öğle yemeğinde bir araya geldiler.

KENDİNİZİ YALNIZ HİSSETMEYİN
09 Ağustos 2019 Cuma 12:22

Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık İlçemizde yaşayan yaşlılarla  Sakaryabaşı’nda öğle yemeğinde bir araya geldiler. İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Mutlu, İlçe Jandarma Komutanı  Volkan Kuyucugil, Çifteler Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kemal Balibaşa'nın da katıldığı yemekte güzel anlar yaşandı.

Misafirler ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Kadir Bıyık kendileriyle sohbet ederek yalnız olmadıklarını ihtiyaç duysunlar ya da duymasınlar bir kardeşleri ve evlatları olarak her an yanlarında olduğunu bu tür organizasyon ve faaliyetlerle sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.