Kazım Kurt: “Vatan sana, ailen bize emanet”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, bir Mehmetçiği daha vatani görevine uğurlamak üzere asker ve ailesi ile bir araya geldi.

Kazım Kurt: “Vatan sana, ailen bize emanet”
11 Eylül 2018 Salı 13:25

Emek Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesine katılan Başkan Kurt, askere gidecek olan Şahin Uysal ve ailesinin heyecanına ortak oldu. Başkan Kurt, geceye katılanlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çanakkale’de bulunan acemi birliğine teslim olacak Uysal’ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Kurt, Uysal’ın sağ salim geri gelmesini diledi. Başkan Kazım Kurt, Şahin Uysal ile karşılıklı kaşık havası oynamayı da ihmal etmedi.Başkan Kurt katıldığı asker eğlencesinde yaptığı konuşmada, “Sevgili dostlar bu gün bir gencimiz içinde onurlu ve gururlu bir gün. Biz kardeşimize güveniyoruz. Allah’ın izniyle sağ salim gidip dönmelerini diliyoruz. Bu genç adamın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Görevlerini bitirip geri gelmelerini temenni ediyoruz. Asker kardeşim gözün arkada kalmasın vatan sana ailen bize emanet” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.