KAZIM KURT'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Odunpazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısına Başkan Kazım Kurt damga vurdu. Kurt, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

KAZIM KURT'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
10 Haziran 2019 Pazartesi 19:18

Odunpazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısına Başkan Kazım Kurt damga vurdu.  Kurt, Alpu'ya yapılması planlanan termik santralin tehlkili olduğunu ifade ederek, “Bazı konularda polemik yapma derdimiz yok. İş üretelim, ürettiğimiz işten Odunpazarı kazansın. Alpu’da yapılacak termik santral tehlikeli. Türkiye’nin enerjiye ihtiyacımız var mı? tartışılır. Ürettiğimiz enerjinin büyük bir bölümünü kullanamıyoruz. Ekonomi iyi değil. Ürettiği elektriğin ancak yarısını tüketebiliyor. Geçmişte alınan kararları yeniden gözden geçirmemiz lazım. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünyayı geriden takip ediyoruz. Ciddi fark var. Bu bizi muhalefet olarak memnun etmez. Biz aynı topraklarda yaşıyoruz. Aynı havayı soluyoruz. Türkiye’nin Avrupa 1. Ligde olması bizi keser” dedi.

KURT: OLMASI GEREKEN BİR ÇALIŞMA

Belediyedeki atamalar ve yer değiştirmelerle ilgili konuşan Başkan Kurt, “Seçimden sonra yapılan atamalar, yer değiştirmeler işin gereği olması gereken bir çalışmadır. Her belediye seçiminden sonra belediye başkanı 6 aylık stratejik planını hazırlar, bu plana göre çalışma yolları arar. Burada itiraz olmamalıdır. AKP'li belediyelerde de bunlar yaşanmakta. Atamalarla ilgili başkanlık tasarruf yapmıştır. Doğru işlerin yapılması konusunda yapıldığını bilmeniz gerekir. Orada başarılı olamazsa bir daha yer değiştiririz. Hiçbir sakıncası yok. Bu başkana ait yetkidir. Orada baktım çalışmıyor, doğru iş yapmıyor başka birime gönderirim. Bu belediyede bankamatik memuru yoktur. Ben çalışmadan para alırım, istediğim gibi yaşarım deme lüksüne sahip değildir. Hiç kimse de birilerin yattığı yerden maaş aldığını iddia etmesin. 31 Mart’tan bu yana AKP’li arkadaşlar işçi hakları konusunda olumlu adımlar atıyorlar" diye konuştu. 

TOKİ'YE ALPARSLAN TÜRKEŞ BAHÇESİNİ BEN YAPAYIM DEDİM 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Adayı Volkan Doğan’ın  projesi  olan Alparslan Türkeş  Millet Bahçesini yapmak için TOKİ’ye başvurduklarını söyledi. Kurt, “TOKİ’ye müracaat ettik Alparslan Türkeş Millet Bahçesini biz yapacağız, dedik. Bunu siz önerdiniz diye biz yapmayalım mı? TOKİ’nin cevabı yaptırmam diyor. Ya seçim öncesi söyledikleriniz de samimi değilsiniz ya da şimdi söylediklerinizde samimi değilsiniz. Ben bunu özel olarak test ettim. Acaba dedim, TOKİ ne yapacak. Orası TOKİ’nin mülkiyetinde TOKİ oraya teras evlerin devamını yapmak istiyor. Seçim öncesi eline proje tutuşturdular. Samimiyseniz gelin birlikte yapalım" şeklinde konuştu. 

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.