Kazım Kurt muhtar ziyaretlerine devam ediyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odupazarı Bölgesi’nde bulunan mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Daha önce çeşitli zamanlarda 75. Yıl, Gündoğdu, Emek, Erenköy, Arifiye, Deliklitaş, İstiklal ve Kırmızıtoprak Mahalle Muhtarlarını ziyaret eden Başkan Kurt, son olarak Kurtuluş, Gökmeydan ve Yenidoğan Mahalle Muhtarları ile buluştu.

Kazım Kurt muhtar ziyaretlerine devam ediyor
30 Ağustos 2019 Cuma 13:59

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Akın Günyüzü, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Sabit Körpe’yi ziyaret etti. Başkan Kurt ilk olarak Kurtuluş Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Akın Günyüzü ile bir araya gelen Başkan Kurt, 31 Mart Yerel Seçimlerinde mahalle muhtarı seçilen Günyüzü’nü tebrik etti. Günyüzü’ne başarılar dileyen Başkan Kurt, mahalleliler ile belediye arasında gerekli iletişimin muhtarlar tarafından sağlandığını söyledi. Muhtarların yaptıkları görevin son derece kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Kurt,  Odunpazarı Belediyesi olarak muhtarların her zaman yanında olacaklarını belirtti. Başkan Kurt, daha sonra Gökmeydan Mahallesine giderek Muhtar Nizamettin Ertaş ile bir araya geldi.  Muhtar Nizamettin Ertaş ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt, muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Başkan Kurt, Gökmeydan Mahallesi’nden Yenidoğan Mahallesi’ne geçti. Muhtar Sabit Körpe ile buluşan Başkan Kurt, Körpe’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Kurt, “Odunpazarı’nı muhtarlarımızla, demokratik kitle örgütleri ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.