Kazım Kurt: Güzel günler hepimizin olacak

Odunpazarı Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına Osmangazi Mahallesi ile devam etti.

Kazım Kurt: Güzel günler hepimizin olacak
31 Mayıs 2018 Perşembe 14:42

Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu, Emek, Yenikent ve Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından Osmangazi Mahallesi’nde iftar yemeği verdi.

Osmangazi Mahallesi Eski Muhtarlık yanındaki alanda gerçekleştirilen iftar programına; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt,  CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı jale Nur Süllü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.

“GELECEK GÜNLER AYDINLIK OLSUN”

İftar programında konuşan Başkan Kurt, “Mahallemizde muhtarımızla, milletvekillerimizle, milletvekili adaylarımızla, parti yöneticilerimizle sizlerle birlikte olmak bizler için çok keyifliydi. Katılan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun. Gelecek günler aydınlık olsun. Güzel günler hepimizin olacak. 24 Haziran’da bir seçim yapacağız, bu seçimde Osmangazi Mahallesi’nin dikkatli olacağını biliyorum. Yine de hatırlatmak istiyorum;


 

güzel günler hepimizin olsun. Demokratik ve aydınlık bir Türkiye’de nice ramazanlarda bir arada olalım. Afiyet olsun” dedi.

İftar programının ardından Başkan Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü ile kahveleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için hayati önem taşıdığını kaydeden Başkan Kazım Kurt, herkesin bu bilinçle oy kullanması gerektiğini söyledi.

SIRADA VİŞNELİK MAHALLESİ VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı 1 Haziran 2018 Cuma Günü Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı MİGROS Karşısında gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin Merkez Mahallelerdeki İftar Programı ise şöyle:

04 Haziran 2018 Pazartesi Günü Gökmeydan Mahallesi Spor Parkı Yanı

05 Haziran 2018 Salı Günü Büyükdere Mahallesi Cemevi Toprak Saha

06 Haziran 2018 Çarşamba Günü Erenköy Mahallesi Açık Pazar Yeri

07 Haziran 2018 Perşembe Günü Kırmızıtoprak Mahallesi Halk Merkezi Önü Vişne Sok.

08 Haziran 2018 Cuma Günü Vadişehir-Ihlamurkent Mahallesi Ihlamurkent Halk Merkezi Önü Nevruz Cad.

09 Haziran 2018 Cumartesi Günü Huzur Mahallesi Devlet Hastanesi Üstü Otopark Yanı

11 Haziran 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.