KAZIM KURT: DİRENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Orası meydandır bizim imar planlarımıza göre. Meydandan ‘millet bahçesi’ne dönüştürmek istiyorlar. Buna itirazımız var. Millet bahçesi olduğu zaman yüzde 5’e kadar yapılaşma olacak. Biz onu da istemiyoruz" dedi.

KAZIM KURT: DİRENMEYE DEVAM EDECEĞİZ
30 Temmuz 2019 Salı 10:45

Millet Bahçesi hakkında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Orası meydandır bizim imar planlarımıza göre. Meydandan ‘millet bahçesi’ne dönüştürmek istiyorlar. Buna itirazımız var. Millet bahçesi olduğu zaman yüzde 5’e kadar yapılaşma olacak. Biz onu da istemiyoruz. Burası meydan olarak tescil edildi. Bunun dışındaki bir değişiklik bizim tarafımızdan kabul edilmez. Şu anda orayı mühürlemiş durumdayız. Bu mührü bozarlarsa gerekeni yaparız, yasal haklarımızı kullanır her türlü mücadelenin içine gireriz. Yapılaşmalar olacağından endişe ediyoruz, o nedenle de direnmeye devam edeceğiz" dedi. 

Birgün

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ben - 5 yıl önce
Orda % 5den fazla yapi var zaten mevcut durumda bi yanlışlik olmasin