KARASİ BELEDİYE BAŞKANI ORKAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Balıkesir Karasi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve beraberindeki meclis üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Eskişehir’de gerçekleştirilen başarılı şehircilik çalışmaları yerinde incelemek üzere şehre geldiklerini ifade eden Orkan, Başkan Büyükerşen’in vizyonuyla harika bir kent ortaya çıkardığını ifade etti.

KARASİ BELEDİYE BAŞKANI ORKAN  BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
13 Ocak 2020 Pazartesi 14:29

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren yerel yöneticilerin Eskişehir ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde belediye başkanlığı görevini sürdüren Dinçer Orkan, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Eskişehir’e teknik gezi düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Haydar Çelik’in eşlik ettiği heyet, şehirde gerçekleştirdikleri teknik gezinin ardından Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Şehirde gerçekleştirilen çalışmaların tüm yerel yöneticilerin dikkatini çektiğini ifade eden Dinçer Orkan, “Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen’in gerçekleştirdiği çalışmaları takip ediyoruz. Kendisi sosyal belediyecilik denildiğinde Türkiye’de akla gelen isimlerin başında yer alıyor. Fikirleri ve tecrübesiyle bizlere katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Dinçer Orkan ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Büyükerşen ise Orkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.