Kararman: Hukuk devletiyiz haksızlıklarınız bir gün karşınıza çıkar

Eskişehir Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman üyelerine verilen uyarı cezalarının kaldırıldığını soysal medya hesabından duyurdu.

Kararman: Hukuk devletiyiz haksızlıklarınız bir gün karşınıza çıkar
11 Temmuz 2019 Perşembe 12:58

Kararman hukuk devletindeyiz yaptığınız haksızlıklar bir gün karşısına çıkar dediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir İl disiplin kurulunda, haksızlığa karşı bir mücadelemizi daha kazanmış bulunmaktayız. Daha önce bir üyemizin uyarı cezasının haksız olduğunu savunarak il disiplin kuruluna başvurmuş ve haksız olan ceza, Valiliğimizde toplanan il disiplin kurulu tarafından iptal edilmişti. Bir kez daha, Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nin başka bir üyemize verdiği haksız cezaya itiraz ettik. Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nin üyemize verdiği haksız ceza, il disiplin kurulunun kararıyla iptal edildi. Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nde ve İl Sağlık Müdürlüğü'nde kendinizi, birbirinizi kandırabilir; ikna edebilirsiniz ve hatta haksızlıklara bir kılıf uydurabilir; ayrıca bu haksızlıklara zemin bile hazırlayabilirsiniz; ancak HUKUK DEVLETİ olmamızın gereği olarak yapılan haksızlıklar elbet bir gün, bir yerden dönüp karşınıza çıkacak ve ayağınıza dolanacaktır. Bu haksızlığa göz yumanlarla da; sendikacılık yapan, koltuk sevdalısı yöneticilerle de hesabımız hiç bitmeyecek. Mahşerde mutlaka hesap sorulur; ama mahşerden önce haksızlığın karşısında gücümüzün yettiği ölçüde durmaya devam edeceğiz. Sizler oldukça biz daha yürekten çalışarak, sağlık personeli için elimizden geleni yapacağız. Türk Sağlık-Sen olarak adresimiz: HAKSIZLIĞIN TAM KARŞISINDAYIZ.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.