Kar İnşaat sahibi Mehmet Ali Özcan’a hemşehrilerinden destek

Kısa bir süre önce battığı iddiaları ile gündeme gelen Kar İnşaat Sahibi Mehmez Özcan hemşehrileri ile bir araya geldi.

Kar İnşaat sahibi Mehmet Ali Özcan’a hemşehrilerinden destek
15 Aralık 2018 Cumartesi 11:14

Mihalıççıklı işadamları, Kar İnşaat sahibi hemşehrileri Mehmet Ali Özcan”a destek vermek amacıyla moral yemeğinde buluştular.

Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp, Mihalıççıklı CHP Eski Milletvekili Arıkan Kriko A.Ş sahibi Mehmet Ali Arıkan,Fatih İnşaat A.Ş sahibi Mustafa Sakallı, Kafaoğlu Metal Plastik A.Ş sahibi Mesut Yurtcan, Yalçın Mobilya Sahibi Necati Yalçın, Divan Otelleri sahibi, Mihalıççık Eski Belediye Başkanı Yusuf Kavaklı, Avukat Ahmet Vural, Hakan Mobilya sahibi Faruk Işık, Mihalıççıklılar Derneği Eski Başkanı İsmail Can Okul Müdürü Mehmet Örs, CHP Eskişehir Eski il Başkanı İnşaat Mühendisi Erman Gölet, Kar İnşaat A.Ş firması sahibi Mihalıççıklı Hemşehrileri Mehmet Ali Özcan”a moral vermek için akşam yemeğinde buluştular.

Mimar Mehmet Ali Özcan yenen yemeğn ardından yaptığı açıklamada “"Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. Zorlu süreçlerden geçtik, iyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu, Biz Malıçlılar olarak her zaman istekli, mücadele eden, birbirimize destek veren, onun yanında olan güçlü bir takımız. Bu tür organizasyonlara da ihtiyacımız var ve biz bu organizasyonları her zaman yapmaya çallerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 5 yıl önce
sonuç? mağdurlar ne olacak?
Avatar
misafir - 5 yıl önce
güzel destek. mağdurlar paralarını veya evlerini alabilecekler değil mi sayın destekçiler?