Kaptan veda etti

Kaptan Semih Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını duyurdu. Güler, “Aileme ve kendime karşı olan sorumluluklarımı göz önünde bulundurarak ayrılık kararı almak zorunda kaldım” diyerek camiadan helallik istedi ve Adana Demirspor'la anlaştı

Kaptan veda etti
13 Ocak 2019 Pazar 16:32

Semih Güler yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli Eskişehirspor camiası ve Büyük Eskişehirspor taraftarına;  2014 senesinde büyük umutlarla ve hedeflerle katıldım sizlerin arasına.İlk sezonumdan sonra kendimi daha da geliştirmek adına 2 sezon sizlerden ayrı kaldım ve tecrübe kazanarak tekrar aranıza katıldım. 2017-18 sezonu ile başlayarak bugüne kadar sizlerin de desteğiyle Eskişehirspor formasını terleterek tüm gücüm ve enerjimle sizlere layık olmaya çalıştım. Bu süreç içerisinde sıkıntılı günlerimiz olmasına rağmen bu büyük camianın bir parçası olmaktan gurur duydum. Ancak bugün gelinen noktada aileme ve kendime karşı olan sorumluluklarımı göz önünde bulundurarak ayrılık kararı almak zorunda kaldım. Lütfen unutmayınız ki bu büyük camianın kalbimde hep ayrı bir yeri oldu, bundan sonra da olacaktır. Hakkınızı helal edin. Benden yana da helal olsun.” 24 yaşındaki oyuncu bu paylaşımının ardından Adana Demirspor'a imza attı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.