İYİ PARTİ'DEN SERT TEPKİ GELDİ

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Güngör, Eskişehir’de eski eşi tarafından satırlı saldırıya uğrayan Ayşe Tuba Arslan için açıklamalarda bulundu. 

İYİ PARTİ'DEN SERT TEPKİ GELDİ
12 Ekim 2019 Cumartesi 16:47

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Güngör, Eskişehir’de eski eşi tarafından satırlı saldırıya uğrayan Ayşe Tuba Arslan için açıklamalarda bulundu. 
İYİ Parti teşkilatı olarak kadına karşı şiddet ve kadın cinayetlerini lanetliyoruz diyen Güngör, Eskişehir’de Ayşe Tuba Arslan (45) 25 yıllık  eski eşi  Yalçın Özalpay ile 6 ay öncesinde boşanmıştır. Eşinden boşanan Ayşe Tuba Arslan bu süre içerisinde sürekli olarak eski eşinin tacizlerine maruz kalmıştır.  11.10.2019 tarihinde işinden çıkışı sırasında eski eşi tarafından satırlasaldıraya uğramıştır. Bu saldırı sonucu ağır yaralayan Ayşe Tuba Arslan hastaneye kaldırılmış ve halen tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. İYİ Parti teşkilatı olarak bu durum bizi derinden üzmüş ve etkilemiştir. Ayşe Tuba Arslan kardeşimizin ve çocuklarının bu yaşamış olduğu vahim durumdan dolayı bizde destekçisi olarak davanın takipçisi olacağız ve tüm yardımlarımızla yanındayız.Devlet kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddeti önlemek, kadın cinayetlerinin önüne geçmek ve kadını her alanda güçlendirmekle görevlidir. Devlet’imizi taahhüt ettiği görevleri yerine getirmeye çağırıyor , Kadın Cinayetlerini önlemek, kadın cinayetlerinde asla ceza indirimi yapılmaması için her türlü yasal düzenlemeyi yapmak ve uygulamaya geçirmek üzere bir an önce gereğini yapmasını temenni ediyoruz.      İYİ Parti teşkilatı olarak kadına karşı şiddet ve kadın cinayetlerini lanetliyor ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerine son verilmesi için sonuna kadar mücadele edeceğimizi bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.