İSTANBUL’DAN “BIZZ BAND” SEMPRE’DE ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞUYOR

Eskişehir’in lezzet ve kaliteli eğlence adresi Sempre Mediterranean Cuisine’de yeni yılda da yenilikler devam ediyor.

İSTANBUL’DAN “BIZZ BAND” SEMPRE’DE ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞUYOR
04 Ocak 2018 Perşembe 16:59

Yenilenen mekanında Akdeniz mutfağının en özel lezzetleriyle konuklarını ağırlayan Sempre Mediterranean Cuisine, vazgeçilmez cazband Bizz Band’i Eskişehirlilerle buluşturuyor.

Muhteşem caz performansı müzikseverler tarafından çok beğenilen Aytek Şermet'in 2001 yılında kurmuş olduğu iş adamlarından oluşan caz grubu Bizz Band, 13 Ocak Cumartesi akşamı Sempre’de sahne alacak.

Kendisi de Eskişehirli olan Dr. Aytek Şermet ve İstanbullu işadamlarından oluşan Bizz Band cazseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

Sempre’nin nefis yemekleri eşliğinde vokalde Ece Şermet, saksafonda Aytek Şermet, keyste Emre Tukur, basta Firuz Soyuer, davulda Selim Göksu Eskişehirlilere caz keyfi yaşatacaklar. Bizz Band üyeleri, eğlenceli, kaliteli, müzik ile lezzeti birleştirmek isteyen müzikseverler için çok seçkin bir repertuar hazırladılar.

Sempre Mediterranean Cuisine, yeniden dekore edilen Salon, Bar ve bir “saklı cennet” bahçesinde dinamik ekibiyle konuklarını ağırlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.