İSMAİL ALKILIÇGİL’İ UNUTMADILAR

Ölümünün 14.yılında mezarı başında dostları tarafından anıldı…

İSMAİL ALKILIÇGİL’İ UNUTMADILAR
28 Aralık 2017 Perşembe 15:59

Eskişehir'in duayen gazetecilerinden Hürriyet Gazetesi Eskişehir Eski Büro Şefi İsmail Alkılıçgil ölümünün 14. yılında dün mezarı başında anıldı. Yaşamının 40 yılını mesleğine adayan ve bugünlerde özellikle Eskişehirspor ile ilgili her yerde yayınlanan tarihi fotoğrafların sahibi olan Alkılıçgil için düzenlenen anma törenine Eskişehir Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Müdür Yardımcısı Mithat Mutu, EASKF Şube Başkanı Sadri Atam, TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru ve Eskişehir spor basını katıldı.

Anma töreninde, oğlu Varol Alkılıçgil, her yıl babasının anılmasının onlara mutluluk verdiğini söyledi.

TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ise, İsmail Alkılıçgil’in Eskişehirspor tarihine, çektiği fotoğraflar ile damgasını vurduğunu ifade etti.

Fotoğraflarıyla bugüne kadar tüm nesillerin tanınmasını sağladığı efsane futbolculardan hiç kimsenin İsmail Alkılıçgil’i anma törenine katılmaması da dikkat çekti… 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.