İŞKUR’un istihdam ettiği personel parti de mi çalıştırılıyor?

İstikbal Gazetesi yazarı Murat Taşkın, bugün ki köşe yazısında İŞKUR’un Toplum Yararına Programı kapsamında çeşitli kurumlarda çalışmak üzere görevlendirdiği personelin kurum yerine parti binalarında çalıştırıldığı iddialarını gündeme taşıdı.

İŞKUR’un istihdam ettiği personel parti de mi çalıştırılıyor?
04 Aralık 2018 Salı 13:39

Taşkın, ‘Doğruysa Bunu Yapmayın’ başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:  İş Kur tarafından çeşitli kurumlarda çalışmak üzere görevlendirilen insanlar var…
Normalde bu insanların, görevlendirildikleri kurumlarda çalışmaları gerekiyor.
Fakat.
Kulağımıza gelen haberlere bakılırsa, İş Kur tarafından kurumlarda çalışmaları için görevlendirilen insanlar parti binalarında çalıştırılmaya başlanmış.
Kurumlarda çalışması gereken bu insanların parti binalarına çekilmiş.
Seçim nedeniyle hepsinin eline seçim çalışmasına yönelik birer iş tutuşturulmuş.
Sözünü ettiğimiz insanlar, görevlendirildikleri kurum yerine her sabah parti binalarına gelip, parti yöneticilerinin verdiği işi yapıyor, mesai bittikten sonra da evlerine dönüyormuş.
Duyduklarımız bunlar.
Umarız doğru değildir…
Ama eğer doğruysa, bunu yapmayın!
Eğer “yaparız kimse de karışamaz” deniliyorsa, bir gün gelir bunu yapanların yakasına yapışılır…
Bizden söylemesi…”

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.