İmamlar "Zeytin Dalı Harekatı" için buluştu

Harekatın zaferle sonuçlanması için Eskişehir'deki 300 din görevlisi Fetih suresini okudu

İmamlar "Zeytin Dalı Harekatı" için buluştu
20 Şubat 2018 Salı 14:14

Eskişehir merkezdeki 300 caminin imam ve müezzini, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için bir araya gelerek Fetih suresini okudu, dua etti.

İl Müftüsü Bekir Gerek'in katılımıyla Reşadiye Camisi'nde buluşan Tepebaşı ve Odunpazarı merkez ilçelerindeki camilerde görevli imam ve müezzinler, harekatın başarılı geçmesi için Fetih suresi okudu. Daha sonra Gerek tarafından dua edildi.

Gerek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Allah'tan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'i muzaffer eylemesini dilediklerini belirterek, "Bugün birlik, kardeşlik, dirlik ve kenetlenme günüdür. Mehmetçik'e her zaman dua etmeliyiz. İnşallah, Allah dualarımızı kabul eder." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.