Huzur Mahallesi’nde karantina altına alınan evlerde dezenfeksiyon çalışmaları başladı

Huzur Mahallesinde yeni doğan bir bebeğin ailesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve düzenlenen pilav etkinliğine katılan 15 kişide koronavirüs tespit edildi. Olayın tespit edilmesinin ardından harekete geçen Odunpazarı Belediyesi, karantina altına alınan evlerde dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Huzur Mahallesi’nde karantina altına alınan evlerde  dezenfeksiyon çalışmaları başladı
14 Temmuz 2020 Salı 14:58

Hastanede yapılan Covid-19 testinin ardından, pilav gününe katıldığı tespit edilen 15 kişide koronavirüs olduğu belirlendi. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde 15 kişinin yaşadığı 5 ev kurul kararıyla karantinaya alındı.

Odunpazarı Belediyesi, evlerin karantina altına alındığının bildirilmesi üzerine, 5 binada süratle dezenfeksiyon çalışmaları başlattı. Dezenfeksiyon çalışması, düzenli olarak devam edecek.

HALKIMIZIN SAĞLIĞININ KORUYUCUSU OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, Odunpazarı Bölgesi’nde koronavirüs nedeni ile karantina altına alınan evlerde dezenfeksiyon çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yetkililer, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için birincil öncelik. Bu nedenle de halkımızın sağlığının koruyucusu olmayı sürdüreceğiz. Tespit edilen vakaların ikamet ettikleri evlerde ivedi bir şekilde dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Vatandaşlarımızdan istediğimiz alınan tedbirlere sıkı bir şekilde uymaları. Odunpazarı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularında duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.