Hüseyin Özcan: Tutunacak dalı kalmamıştır merkez sağa oynamaktadır

Mahmudiye ve Alpu belediye başkan adaylarının tanıtımı için basın karşısına çıkan Demorat Parti de İl Başkanı Hüseyin Özcan, Cumhurbaşkanını eleştirerek, “Tutunacak dalı kalmamıştır. Merkez sağa oynamaktadırlar. İşte merkez sağ buradadır. Merkez sağın 200 gram çaya, yüz gram kahveye küçük altına boş vaatlere ihtiyacı yoktur” dedi.

Hüseyin Özcan: Tutunacak dalı kalmamıştır merkez sağa oynamaktadır
17 Şubat 2019 Pazar 12:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Menderesi sahiplendiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Özcan, “Ne hikmetse Adnan Menderes’e sahip çıkar, Demirel’e sahip çıkmaz. Buradan rahmetli Demirel’in bir sözü ile yanıt vermek istiyorum. Demirel in deyimiyle “GAP’ı gaptırmam GAP projesi bizzat i bana aittir” der. Bizde buradan sesleniyoruz. Ne Menderes’i sana kaptırırız, ne Demirel’i sana kaptırırız ne de Özal’ı sana kaptırırız. Onlar bizzat i bize aittir. Tutunacak dalı kalmamıştır. Merkez sağa oynamaktadırlar. İşte merkez sağ buradadır. Merkez sağın 200 gram çaya, yüz gram kahveye küçük altına boş vaatlere ihtiyacı yoktur. Bunlara da kendini kaptırmaz. Merkez sağın partisi Demokrat Partidir. Demokrat parti sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Alpu’ya kadın eli değecek”

Alpu adayını açıklayan Özcan,”Demokrat Parti dedi ki; Alpu’ya artık bir kadın eli değmelidir. Termik santrala karşı çıkan hepimizin ablası Feride Bakşi ablamız Alpu belediye başkan adayımızdır” dedi. Özcan’nın ardından söz alan Bakşi ise şöyle konuştu: Alpu’ya bir kadın eli değmesi gerekiyor. inşallah gayretlerimiz ile yeniden temiz ve yeşil bir Alpu’ya kavuşacağız

Mahmudiye adayı Fazıl Yıldırım

İl Başkanı Hüseyin Özcan; “Mahmudiyeye büyük katkı sunacağına inandığımız Fazıl Yıldırım kardeşimiz Mahmudiye Başkan adayı olmuştur” diyerek Yıldırım’ı basına tanıttı. Yıldırım yaptığı açıklamada; Bir dönem Demokrat Partinin kalesi olan Mahmudiyede yeniden Demokrat Parti bayrağını çekeceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.