HÜSEYİN ÖZCAN, “ATANMIŞLAR SANTRALE ONAY VEREREK GELECEĞİMİZİ SATIYORLAR”

72. yılını kutlayan Demokrat Parti’de Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Hürriyet Misakını hatırlatarak, “2016 anayasa değişikliği ile milli şef yönetimi yerine reis yönetimi gelmiştir. 70 yıllık demokrasi ve hürriyet kazanımlarımızın geldiği nokta milletimiz için üzücüdür” dedi.

HÜSEYİN ÖZCAN, “ATANMIŞLAR SANTRALE ONAY VEREREK GELECEĞİMİZİ SATIYORLAR”
07 Ocak 2018 Pazar 14:30

72. yaşını kutlayan Demokrat Parti’de haftalık olağan basın toplantısında konuşan Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, , Demokrat Parti’nin 1. Kongresinde yayınlamış olduğu Hürriyet Misakı’nda “anayasaya aykırı yasaların kaldırılması ve parti genel başkanlığı ile cumhurbaşkanlığının bir birinden ayrılması” ile elde edilen hürriyet ve demokrasi kazanımlarının, 2016 yılında yapılan anayasa değişikliği ile yeniden 70 yıl geriye gittiğini söyledi.

 Özcan, “Milli şef yönetimi yerine reis yönetimi gelmiştir. 70 yıllık demokrasi ve hürriyet kazanımlarının geldiği nokta milletimiz adına üzücüdür. Yerel ve genel yönetimlerde iktidar sahibi olup da milletin parasını, emanetini, gasp edenleri, çalanları lanetliyorum” dedi.

“Geleceğimizi satıyorlar”

Özcan, “Maalesef görüyorum ki, günümüzde Cumhuriyetin ve Demokrat partinin tüm birikimlerini sattılar. Şimdide termik santrallerle geleceğimizi satıyorlar. Eskişehir’de atanmışlar iktidarın memurları santrale onay verirken Eskişehir’de yaşayanların geleceği ile oynamaktadırlar. Ancak bilinçli Eskişehir halkı buna izin vermeyecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.