HÜRRİYET HAREKETİ, TERMİK SANTRAL İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Eskişehir Hürriyet Hareketi'nin başlattığı 'Eskişehir'e Termik Santral yapılmasın' imza kampanyası yaklaşık 40 bin imzaya ulaştı.

HÜRRİYET HAREKETİ, TERMİK SANTRAL İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI
19 Aralık 2017 Salı 14:45

Eskişehir halkı Alpu'da yapılması planlanan termik santrali istemiyor. Eskişehir Hürriyet Hareketi'nin change.org'da başlattığı imza kampanyası yaklaşık 40 bin imzaya ulaştı.

İmza kampanyasını düzenleyen Eskişehir Hürriyet Hareketi termik santralin Eskişehir için zararlarını ifadelerle anlattı: "Anadolu'da bir Avrupa Kenti olarak parlayan, turistik geziler düzenlenen ve on binlerce öğrencinin yaşadığı Eskişehir Termik Santrali istemiyor. Halk sağlığına zarar veren, doğayı ve tarım arazilerini yok eden Termik Santral Projesi iptal edilmelidir. Radon gazı dolayısıyla kanser riskini artırdığı gözlenen Termik Santral Eskişehir'e yapılmamalıdır. Santral yeşillik bakımından zengin Eskişehir'in verimli tarım topraklarının yoğun olarak bulunduğu bölgeye inşa ediliyor. Termik Santrallerden çıkan Kükürtdioksit, Azotoksit ve partikül maddeler insanların merkezi sinir sistemini etkiliyor, anormal doğumlara sebep oluyor ve gelişme-öğrenme yeteneğini azaltıyor. Eskişehir halkı Termik Santrali istemiyor."

İMZA KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma - 6 yıl önce
Bir eskisehir li olarak sehrime dokunma termik santral istemiyoruz
Avatar
Fatma - 6 yıl önce
Bir eskisehir li olarak sehrime dokunma termik santral istemiyoruz
Avatar
Enver - 6 yıl önce
Termik santral intihardir
Avatar
Seyhan Ertuğrul Yaşsr - 6 yıl önce
Doğma niye Eskişehir liy ve şehrimi çok seviyorum