Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de Cumhuriyet için yürüyecek

Eskişehir Hürriyet Hareketi, Cumhuriyetin kurucu ilkelerine sahip çıkmak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e yürüyecek. Yürüyüşe katılmak isteyenler için Eskişehir’den de ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de Cumhuriyet için yürüyecek
28 Ekim 2017 Cumartesi 12:16

Cumhuriyetin kurucu değerlerini savunmak için ülke genelinde 70’i aşkın üniversitede faaliyet gösteren üniversite öğrencilerinin çatısında birleştiği Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de Anıtkabir’e “Cumhuriyet, Vatan ve Hürriyet Yürüyüşü” düzenleyecek.

Cumhuriyeti oluşturan ilkelere sistematik şekilde yapılan saldırılara karşı mücadele etmek amacıyla geçtiğimiz günlerde yaptığı kongrede ilan edilen ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de yapacağı yürüyüş ile ilk kitlesel eylemini yapacak.



Hürriyet Hareketi’nden yapılan açıklamada, 29 Ekim Pazar günü Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 2 bin üniversite öğrencisinin Ankara’da buluşacağı ve Hürriyet Hareketi kortejiyle “Vatan, Emek, Hürriyet, Yaşasın Cumhuriyet” sloganlarıyla Birinci Meclis önünden Anıtkabir’e yürüyeceği bilgisi verildi. 

Yürüyüşe katılmak isteyenler için Eskişehir’den de ücretsiz  otobüsler kaldırılıcağı duyuruldu.  Ayrıntılı bilgi ve iletişim için: 05073217890

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.