Hırka Modelleri

Hırka Modelleri
28 Ekim 2020 Çarşamba 12:48

Hırkalar yaz, kış, ilkbahar, sonbahar mevsimlerinin hepsinde giyilebilen parçalardır. Üretilen kumaşa göre her mevsimde rahatlıkla kullanılabilen hırkalar, kabanlar gibi olmayıp genellikle kabanlardan daha ince kumaşlardan üretilirler.

Hırkaların da kısa boy, orta boy ve uzun boy olanları bulunmaktadır. Hırka modası, hiçbir dönem eskimeyecek olan bir modadır. Günlük hayatta kullanımı en rahat olan ürünlerden bir tanesi de, hırkalardır.

En Sevilen Hırka Modelleri

Son dönemlerin en popüler hırka modellerinden birisi, bornoz yaka hırkalardır. Bornoz yaka hırkalar, genellikle dizin hemen altında biten hırkalardır. Fermuarı veya düğmesi yoktur. İki cebi vardır ve bu bornoz yaka modeller, kemerlidir. Standart bedene sahip olan bu ürünün, farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Gömlek yaka hırka ise, son zamanlarda modanın da değişmesi ve gelişmesi ile sıkça tercih edilen modellerden birisi haline gelmiştir. Yüksek bel pantolonlarla çok şık kombinlenebilen bu ürün, kış aylarının vazgeçilmezlerinden birisi olmaya aday.

Gerek pantolon, gerek etek, gerekse elbiselerle kombinlenebilen bütün hırka modelleri, altına giyeceğiniz bir topuklu ayakkabı veya bir çizme ile çok şık bir kombin haline gelecektir.

Dilvin https://www.dilvin.com.tr/kadin-hirka-modelleri sayfasında bulunan yüzlerce farklı hırka seçeneği arasından siz de istediğiniz hırkaya kolayca ulaşabilir, sitedeki başka ürünlerle eşsiz kombinler oluşturabilirsiniz. Üstelik güvenli ödeme seçenekleri ve üstün müşteri memnuniyeti garantisi ile, çok kolay bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.