HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Türk Büro Sen Eskişehir Şube Başkanı Alp Arslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir-Gider) Defterdarlık Uzmanı ve Gelir Uzmanı Sınavı açılmasıyla ilgili sunulan teklifin TBMM tarafından kabul edildiğini duyurdu. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ÇALIŞANLARINA MÜJDE
31 Mayıs 2019 Cuma 12:25

Türk Büro Sen Eskişehir Şube Başkanı Alp Arslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir-Gider) Defterdarlık Uzmanı ve Gelir Uzmanı Sınavı açılmasıyla ilgili sunulan teklifin TBMM tarafından kabul edildiğini duyurdu. "Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanlarına müjde" başlıklı bir açıklama yapan Arslan, “Bilindiği üzere Sendikamız, yıllardır Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir ve Gider ) kurum içi uzmanlık sınavı açılması için mücadele etmiş, konuyla ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakanlığı bürokratları dahil olmak üzere, siyasi parti temsilcileri ile görüşmüş ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay aracılığıyla da TBMM’ye kanun teklifi verilmesini sağlamıştık. Sendikamızın bu konudaki girişimleri sonuç verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir-Gider) Defterdarlık Uzmanı ve Gelir Uzmanı Sınavı açılmasıyla ilgili teklif TBMM’de 30 Mayıs 2019 tarihinde Meclis genel kurulunda kabul edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir ve Gider)çalışanları adına üstün gayretlerinden dolayı başta MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanı sayın Berat Albayrak ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’a ve emeği geçen herkese Sendikamız adına teşekkürlerimizi iletiriz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.